Donkki-lehti

Donkki on lasten iloinen raamatunluku- ja harrastelehti, joka toimii kotien, kummien ja seurakuntien tukena kristillisessä kasvatuksessa.

Lehti ilmestyy neljä kertaa vuodessa:

Kevät 2023 (3.3.) Teema: Apologia - uskon puolustaminen
Kesä 2023 (12.5.) Teema: Jumalan kämmenellä -Toivo
Syksy 2023 (8.9.) Teema: Ystävyys
Talvi 2023 (17.11.) Teema: Kohtaamisia Jeesuksen kanssa
Kristillinen lastenlehti Donkki lakkautetaan
kevään 2024 numeron jälkeen

Lasten harraste- ja raamatunlukulehti Donkki lakkautetaan Kansanlähetyksen muutosneuvotteluiden seurauksena. Lehdestä ilmestyy normaalisti vielä kaksi numeroa, joulun lehti marraskuussa ja pääsiäisnumero helmikuussa 2024.

Donkki-lehti on ilmestynyt vuodesta 1998. Donkin kustantajana on toiminut Kustannus Oy Uusi Tie ja julkaisijana Suomen Ev.lut. Kansanlähetys.

Jos olet Donkin kestotilaaja tai määräaikainen tilauksesi jatkuu vielä, saat vielä kaksi lehteä (4/2023, 1/2024). Jos olet maksanut ensi vuoden lehdistä, sinulle hyvitetään ylimääräinen maksu automaattisesti. Jos olet maksanut tähän asti ilmestyneet lehdet ja tilauksesi jatkuu, saat vielä laskun kahdesta viimeisestä lehdestä. Sinulta ei veloiteta ylimääräistä. Lehden tilaukseen liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä tilauspalveluun: uusitie@atex.com tai 03 4246 2205.

Donkki-lehden kahta viimeistä numeroa voi tilata tilauspalvelusta tai nettilomakkeella suoraan Donkin nettisivuilta osoitteessa donkki.net. Joulun lehden tilausaika päättyy viikon 43 lopussa. Lehden teema on Kohtaamisia Jeesuksen kanssa. Kevään lehden teema on Pääsiäinen ja sen viimeinen tilauspäivä on 7.2.2024.

Voit tilata lehden kestotilauksena tai määräaikaisena tilauksena. Hinta on molemmissa sama: 25€/vuosi/4 lehteä.

Tee tilaus täyttämällä alla oleva lomake, laittamalla sähköpostia: uusitie@atex.com tai soittamalla tilauspalveluun puh. 03 4246 2205

Tulosta tästä lahjakortti, jolla voit ilmoittaa Donkki-lehden lahjatilauksesta.

Tilaa Donkki-lehti

Täytä lomake, niin Donkki -lehti rupeaa tulemaan!

Share This