Donkkis-kerho

Donkkis-kerhoissa ja -illoissa lapset saavat kuulla raamatunopetusta, hiljentyä, rukoilla ja kokea yhteyttä toisten lasten kanssa. Donkkis-kerhojen ja -iltojen ohjelmassa on monipuolista toimintaa: kisailua, pelailua ja erilaisia aktiviteetteja. Mahdollisuuksien mukaan kerhoissa järjestetään myös pieni yhteinen herkkuhetki.

Donkki-kerhon pitäminen on nyt helpompaa kuin koskaan.

Nimittäin uusien Donkki Podien myötä voit helposti pitää tai perustaa Donkki-kerhon, jossa esim. alussa kuunnellaan puhelimesta ja bluethoot -kaiuttimesta lasten kanssa 4 min. Donkki Podi -raamattuopetushetki ja jutellaan lopussa olevan kysymyksen pohjalta aiheesta, ja sitten voidaan puuhailla lasten toivomia juttua sisällä ja ulkona. Lue lisää aiheesta täältä
https://kansanlahetys.fi/uusi-donkkipodi/

Rukouksemme on, että Donkki Podin myötä syntyisi moninkertaistumisen mallina uusia Donkkikerhoja/Donkkiraamiksia/Donkin puuhakerhoja ympäri Suomea seurakuntien, kansanlähetyspiirien ja perheiden ja lasten toimesta.

Kiinnostuitko?

Eikö paikkakunnallasi tai seurakunnassasi ole vielä Donkkis-kerhoa? Haluaisitko perustaa Donkkis-kerhon? Tehdään se yhdessä!

Ole yhteydessä oman alueesi Kansanlähetyspiirin juniorityöntekijään tai täytä alla oleva lomake, niin otamme sinuun yhteyttä.

Meiltä saat opetusta, ohjausta, materiaaleja ja tukea iltojen käynnistämiseen.

Share This