Tilaa joulun paras lahja lapselle

7.11.2022

🎁🎁🎁Donkki-lehti on joulun paras lahja, josta on iloa koko vuodeksi! Tilaa Donkki!🎁🎁🎁

Tee joululahjatilaus 12.12.2022 mennessä täällä

Kirjoita tilauslomakkeeseen kampanjakoodi: JOULU22

Saat joulukampanjahintaan:  4+1 lehteä vain 23 euron hintaan. Lapsi saa upean joulun 2022 Donkin joululehden sekä iloa Donkki-lehdestä koko vuoden 2023 (4 lehteä).

Tähän tarjoukseen kannattaa tarttua, sillä Donkki-lehden vuosikerran hinta (4 lehteä/vuosi) nousee 1.1.2023 alkaen 25 euroon. Nyt joulukampanjassa saat 5 lehteä vain 23 euron hintaan!

Donkki on alakouluikäisille lapsille suunnattu raamatunluku- ja harrastelehti. Donkki-lehdessä keskitytään uskon perusasioihin mielenkiintoisella ja lasten maailmaan sopivalla, turvallisella tavalla. Lehti onkin loistava apuväline kotien kristillisen kasvatukseen sekä seurakuntien lapsi- ja varhaisnuorisotyöhön.

KURKKAA TÄSTÄ MILTÄ JOULULEHTI NÄYTTÄÄ

Joulun Donkki-lehdessä pysähdytään joulun sanoman äärelle. Raamattuaukeamilla opitaan Jeesuksen syntymän ja lapsuuden ajan hurjan jännittävistä tapahtumista. Opetukset pureutuvat joulun kertomuksiin mielenkiintoisista näkökulmista. Ne ovat antoisaa luettavaa olivatpa asiat entuudestaan tuttuja tai täysin uusia. Lehti onkin loistava joululahja kaikille lapsille!

Donkki-lehden tarinoissa vietetään joulua Pohjoisen lumisissa maisemissa. Saku odottaa innokkaana edessä olevaa luksuslomaa vanhempiensa vuokraamassa hulppeassa mökissä. Ruut puolestaan iloitsee aivan tavallisesta ja tunnelmallisesta kotijoulusta. Suunnitelmien muutos yllättää lapset, mutta joulusta tulee lopulta parempi kuin kukaan olisi osannut odottaakaan.

Lehdessä on tarinoiden ja raamattuopetusten lisäksi 24 tehtävää, joissa riittää runsaasti puuhaa joulun ajaksi. Kokkipalstalla valmistetaan itse salmiakkinekkuja, joita voi antaa vaikka joululahjaksi. Ammattipalstalla tutustutaan ensihoitaja Paavon työhön pelastuslaitoksella. Askartelupalstalla tehdään itse pieni jouluevankeliumikirja. Lisäksi lehdessä on joulukalenteri, joka haastaa liikkumaan jokaisena joulukuun päivänä. Mukana on tietysti myös tutut sarjis, gallup, värityskuva, pidetty ystäväkirja sekä hyytävän jännittävä jatkis.

Donkki keskittyy uskon perusasioihin mielenkiintoisella ja lasten maailmaan sopivalla, turvallisella tavalla. Lehti onkin loistava apuväline kummilapsen kristilliseen kasvatukseen, jota kummi tekee yhdessä vanhempien ja seurakunnan kanssa.

Tee tilauksesi viimeistään 12.12.2022 mennessä täältä, niin ehdimme postittaa ennen joulua joululehden lahjan saajalle.

Kirjoita tilauslomakkeeseen kampanjakoodi: JOULU22

 

Jokaisessa Donkki-lehdessä on:

• kuusi lapsentajuista ja mielenkiintoista raamattuaukeamaa

• 24 tehtävää lehden teeman soveltamiseksi

• tarina-aukeamilla tutut hahmot Saku, Ruut ja Donkki-aasi

• lisäksi muun muassa ystäväkirja, askartelu, kokkipalsta, sarjis, teemaan liittyvä värityskuva ja gallup.

Donkki-lehti ilmestyy neljä kertaa vuodessa. Seuraavat ilmestymisajat ovat:

Talven Donkki-lehti 17.11.2022 | Teema: Jeesuksen lapsuus

Kevään Donkki-lehti 2.3.2023 | Teema: Tosi on! Uskon puolustaminen, Apologia

Kesän Donkki-lehti 11.5.2023 | Teema: Jumalan kämmenellä

Syksyn Donkki-lehti 7.9.2023 | Teema: Ystävyys

Talven Donkki-lehti 17.11.2023| Teema: Kohtaamisia Jeesuksen kanssa

Lehden vuosikerran hinta (4 lehteä/vuosi) nousee 1.1.2023 alkaen 25 euroon, mutta tilaamalla 12.12.2022 mennessä saat 4+1 lehteä vain 23 euron hintaan. Eli saat koko vuoden 2023 vuosikerran (4 lehteä) + Donkin 2022 joululehden.

🎁🎁🎁Donkki-lehti on joulun paras lahja, josta on iloa koko vuodeksi! Tilaa Donkki!🎁🎁🎁

Tulosta tästä lahjakortti, jolla voit kertoa Donkki-lehden lahjatilauksesta

 

Hyvää joulua ja lukuhetkiä toivottaen:

 

Aleksi Soininen

Donkki-lehden päätoimittaja

Share This