Tilaa joulun paras lahja lapselle

7.11.2022

🎁🎁🎁Donkki-lehti on joulun paras lahja, josta on iloa koko vuodeksi! Tilaa Donkki!🎁🎁🎁

Tee joululahjatilaus 12.12.2022 mennessÀ tÀÀllÀ

Kirjoita tilauslomakkeeseen kampanjakoodi: JOULU22

Saat joulukampanjahintaan:  4+1 lehteÀ vain 23 euron hintaan. Lapsi saa upean joulun 2022 Donkin joululehden sekÀ iloa Donkki-lehdestÀ koko vuoden 2023 (4 lehteÀ).

TÀhÀn tarjoukseen kannattaa tarttua, sillÀ Donkki-lehden vuosikerran hinta (4 lehteÀ/vuosi) nousee 1.1.2023 alkaen 25 euroon. Nyt joulukampanjassa saat 5 lehteÀ vain 23 euron hintaan!

Donkki on alakouluikÀisille lapsille suunnattu raamatunluku- ja harrastelehti. Donkki-lehdessÀ keskitytÀÀn uskon perusasioihin mielenkiintoisella ja lasten maailmaan sopivalla, turvallisella tavalla. Lehti onkin loistava apuvÀline kotien kristillisen kasvatukseen sekÀ seurakuntien lapsi- ja varhaisnuorisotyöhön.

KURKKAA TÄSTÄ MILTÄ JOULULEHTI NÄYTTÄÄ

Joulun Donkki-lehdessÀ pysÀhdytÀÀn joulun sanoman ÀÀrelle. Raamattuaukeamilla opitaan Jeesuksen syntymÀn ja lapsuuden ajan hurjan jÀnnittÀvistÀ tapahtumista. Opetukset pureutuvat joulun kertomuksiin mielenkiintoisista nÀkökulmista. Ne ovat antoisaa luettavaa olivatpa asiat entuudestaan tuttuja tai tÀysin uusia. Lehti onkin loistava joululahja kaikille lapsille!

Donkki-lehden tarinoissa vietetÀÀn joulua Pohjoisen lumisissa maisemissa. Saku odottaa innokkaana edessÀ olevaa luksuslomaa vanhempiensa vuokraamassa hulppeassa mökissÀ. Ruut puolestaan iloitsee aivan tavallisesta ja tunnelmallisesta kotijoulusta. Suunnitelmien muutos yllÀttÀÀ lapset, mutta joulusta tulee lopulta parempi kuin kukaan olisi osannut odottaakaan.

LehdessÀ on tarinoiden ja raamattuopetusten lisÀksi 24 tehtÀvÀÀ, joissa riittÀÀ runsaasti puuhaa joulun ajaksi. Kokkipalstalla valmistetaan itse salmiakkinekkuja, joita voi antaa vaikka joululahjaksi. Ammattipalstalla tutustutaan ensihoitaja Paavon työhön pelastuslaitoksella. Askartelupalstalla tehdÀÀn itse pieni jouluevankeliumikirja. LisÀksi lehdessÀ on joulukalenteri, joka haastaa liikkumaan jokaisena joulukuun pÀivÀnÀ. Mukana on tietysti myös tutut sarjis, gallup, vÀrityskuva, pidetty ystÀvÀkirja sekÀ hyytÀvÀn jÀnnittÀvÀ jatkis.

Donkki keskittyy uskon perusasioihin mielenkiintoisella ja lasten maailmaan sopivalla, turvallisella tavalla. Lehti onkin loistava apuvÀline kummilapsen kristilliseen kasvatukseen, jota kummi tekee yhdessÀ vanhempien ja seurakunnan kanssa.

Tee tilauksesi viimeistÀÀn 12.12.2022 mennessÀ tÀÀltÀ, niin ehdimme postittaa ennen joulua joululehden lahjan saajalle.

Kirjoita tilauslomakkeeseen kampanjakoodi: JOULU22

 

Jokaisessa Donkki-lehdessÀ on:

‱ kuusi lapsentajuista ja mielenkiintoista raamattuaukeamaa

‱ 24 tehtĂ€vÀÀ lehden teeman soveltamiseksi

‱ tarina-aukeamilla tutut hahmot Saku, Ruut ja Donkki-aasi

‱ lisĂ€ksi muun muassa ystĂ€vĂ€kirja, askartelu, kokkipalsta, sarjis, teemaan liittyvĂ€ vĂ€rityskuva ja gallup.

Donkki-lehti ilmestyy neljÀ kertaa vuodessa. Seuraavat ilmestymisajat ovat:

Talven Donkki-lehti 17.11.2022 | Teema: Jeesuksen lapsuus

KevÀÀn Donkki-lehti 2.3.2023 | Teema: Tosi on! Uskon puolustaminen, Apologia

KesÀn Donkki-lehti 11.5.2023 | Teema: Jumalan kÀmmenellÀ

Syksyn Donkki-lehti 7.9.2023 | Teema: YstÀvyys

Talven Donkki-lehti 17.11.2023| Teema: Kohtaamisia Jeesuksen kanssa

Lehden vuosikerran hinta (4 lehteÀ/vuosi) nousee 1.1.2023 alkaen 25 euroon, mutta tilaamalla 12.12.2022 mennessÀ saat 4+1 lehteÀ vain 23 euron hintaan. Eli saat koko vuoden 2023 vuosikerran (4 lehteÀ) + Donkin 2022 joululehden.

🎁🎁🎁Donkki-lehti on joulun paras lahja, josta on iloa koko vuodeksi! Tilaa Donkki!🎁🎁🎁

Tulosta tÀstÀ lahjakortti, jolla voit kertoa Donkki-lehden lahjatilauksesta

 

HyvÀÀ joulua ja lukuhetkiÀ toivottaen:

 

Aleksi Soininen

Donkki-lehden pÀÀtoimittaja

Share This