Juniorityö Suomessa

Kansanlähetys tekee työtä lasten parissa Ryttylän Kansanlähetysopistolla sekä piirien kautta eri puolella Suomea. Työhön kuuluu esimerkiksi leirien, Donkkis Big Night -iltojen, kuorojen, pyhäkoulujen ja kerhojen järjestämistä. Tuemme myös seurakuntia ja koteja kristillisessä kasvatuksessa esimerkiksi koulutusvierailujen ja Donkki -lehden kautta.

Kansanlähetyksen juniorityö tarvitsee tukijoita. Voit tukea työtämme esimerkiksi rukoilemalla, tulemalla talkoolaiseksi tapahtumiimme ja auttamalla taloudellisesti. Tukesi mahdollistaa työn jatkumisen ja auttaa yhä useampia lapsia kuulemaan evankeliumin Jeesuksesta.
Lahjoita juniorityölle Suomessa

Donkki Joka Junnulle -kampanjan tavoitteena on, että jokainen Suomen alakouluikäinen lapsi saisi tutustua Raamattuun ja sitä kautta Jumalaan.

Donkki on lasten raamatunluku- ja harrastelehti. Lehti ilmestyy neljä kertaa vuodessa ja sitä jaetaan ilmaiseksi lapsille kaikkialla Suomessa piirijärjestöjemme ja seurakuntien kautta.

Junnut tekee Donkin tehtäviä.

Tule mukaan ja
kamaan lehteä:
Voit mahdollistaa lehden tekemisen, painamisen ja jakelun lahjoittamalla Donkki Joka Junnulle – kampanjaan. 20 € lahjoituksella mahdollistat vuosikerran (=4 lehteä) jakamisen yhdelle lapselle!

Tilitiedot:
Saaja: Suomen Ev.lut. Kansanlähetys
Tilinumero: FI 83 8000 1501 5451 08
Viite: 68000

Tai voit ryhtyä kampanjan kuukausilahjoittajaksi.

Share This