Tilaa Donkki-lehti KL-piiriin

Donkki -lehti on upea "työväline" Kansanlähetyspiirin lapsi- ja juniorityöhön!

Lehti ilmestyy neljä kertaa vuodessa:

Talvi 2022 (17.11.) Teema: Jeesus-lapsi
Kevät 2023 (3.3.) Teema: Apologia - uskon puolustaminen
Kesä 2023 (12.5.) Teema: Jumalan kämmenellä -Toivo
Syksy 2023 (8.9.) Teema: Ystävyys
Talvi 2023 (17.11.) Teema: Kohtaamisia Jeesuksen kanssa

Postituskulujen hinnat:

Jos lehtiä enintään 8 kpl, niin paketin postikulut ovat 6 €
Jos lehtiä 9-16 kpl, niin postikulut ovat 12 €.
Jos lehtiä 17-60 kpl, niin postikulut ovat 16 €.
Jos lehtiä 61-120 kpl, niin postikulut ovat 24 €.

Alla olevasta linkistä pääset näkemään valmiin lehden, jossa kuusi 10 min. valmista raamattuopetusaukeamaa ilman valmisteluja valmiina pidettäväksi ja vieläpä kuhunkin opetukseen syventävät tehtävät aina seuraavalla aukeamalla:

https://issuu.com/utmyynti/docs/donkki3_22_pieni

Donkki-lehden raamattuaukeamat sopivat sellaisenaan raamattuopetukseksi, aamunavaukseksi tai vaikka hartaushetkeksi. Lehden pohjalta voi myös pitää vaikka kokonaisen lastenleirin opetuksineen, pajoineen ja leikkeineen. Donkki-lehden avulla haluammekin palvella Kansanlähetyspiirien sekä seurakuntien lapsi-, junnu- ja varhaisnuorisotyöntekijöitä sekä vapaaehtoisia ja isosia.

Voit tilata lehden kestotilauksena/4 numeroa/vuosi tai tilata kertatilauksena esim. kevät numeroa 45kpl.

Tee tilaus täyttämällä alla oleva lomake!

Huomaathan, että tekemäsi tilaus lähtee aina tarkistettavaksi Kansanlähetyksen juniorityön koordinaattorille. Isommissa kuin 150kpl yksittäisen lehtinumeron tilausmäärissä ole yhteydessä juniorityön koordinaattoriin.Kristillinen lastenlehti Donkki lakkautetaan
kevään 2024 numeron jälkeen

Lasten harraste- ja raamatunlukulehti Donkki lakkautetaan Kansanlähetyksen muutosneuvotteluiden seurauksena. Lehdestä ilmestyy normaalisti vielä kaksi numeroa, joulun lehti marraskuussa ja pääsiäisnumero helmikuussa 2024.

Donkki-lehti on ilmestynyt vuodesta 1998. Donkin kustantajana on toiminut Kustannus Oy Uusi Tie ja julkaisijana Suomen Ev.lut. Kansanlähetys.

Jos olet Donkin kestotilaaja tai määräaikainen tilauksesi jatkuu vielä, saat vielä kaksi lehteä (4/2023, 1/2024). Jos olet maksanut ensi vuoden lehdistä, sinulle hyvitetään ylimääräinen maksu automaattisesti. Jos olet maksanut tähän asti ilmestyneet lehdet ja tilauksesi jatkuu, saat vielä laskun kahdesta viimeisestä lehdestä. Sinulta ei veloiteta ylimääräistä. Lehden tilaukseen liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä tilauspalveluun: uusitie@atex.com tai 03 4246 2205.

Donkki-lehden kahta viimeistä numeroa voi tilata tilauspalvelusta tai nettilomakkeella suoraan Donkin nettisivuilta osoitteessa donkki.net. Joulun lehden tilausaika päättyy viikon 43 lopussa. Lehden teema on Kohtaamisia Jeesuksen kanssa. Kevään lehden teema on Pääsiäinen ja sen viimeinen tilauspäivä on 7.2.2024.

Tilaa Donkki KL-piiriin

Share This