”Tää on DONKKI-PODI. Podcast, jossa tehdään oivalluksia elämästä Raamatun ja Donkki-lehden äärellä. Mun nimi on Iida. Mahtavaa, kun kuuntelet!”

Terveisiä podcastien nauhoitusstudiosta! 18.3.2023 alkaa uusi podcast. Donkkipodi on suunnattu perheen junioreille, ja sopii koko perheelle. Se tullaan kuulemaan lauantaisin Radio Deillä kello 8.35 alkavassa Raamattuavain Extrassa yhteydessä.

Nämä neljän minuutin DonkkiPODI:t tehdään lapsille, erityisesti alakouluikäisille, vaikkapa koulumatkalla kuunneltavaksi tai vanhemman kanssa hyödyntäen siirtymävaihetta automatkalla harrastukseen. Donkki-podit ovat myös erinomainen työkalu pitää kavereiden kesken vaikkapa omassa olohuoneessa Donkki-raamista tai junnuraamista, tai seurakunnassa Donkki-kerhoa, tai vaikkapa kuunnella varhaisnuorten kokkikerhossa pullien ollessa uunissa yksi neljän minuutin jakso hartautena sekä keskustelun herättäjänä. Kristillisissä kouluissa tämä on näppärä tapa pitää vaikka kerran viikossa neljäminuuttinen aamuhartaus kuunnellen luokassa yksi jakso Bluetooth-kaiuttimen kautta.

Ensimmäiset jaksot ovat jo kuunneltavissa klmedia.fi kautta sekä eri podcast alustojen kuten Spotifyn kautta.

Kuuntele tästä ja ota kanava seurantaan:

DonkkiPODI:in podcastaajana toimii Kansanlähetyksen juniorityön koordinaattori Iida Hovi
Share This