Tue työtämme

Vain aikuisille:

Lahjoita juniorityölleKansanlähetyksen juniorityö tarvitsee tukijoita. Voit tukea työtämme esimerkiksi rukoilemalla, tulemalla talkoolaiseksi tapahtumiimme ja auttamalla taloudellisesti. Tukesi mahdollistaa työn jatkumisen ja auttaa yhä useampia lapsia kuulemaan evankeliumin Jeesuksesta.

Tilaa juniorityön uutiskirje
Lähetämme tukijoillemme mielellämme muutaman kerran vuodessa tietoa työmme kuulumisista ja rukousaiheista. Uutiskirje on maksuton. Helpoiten saat kirjeemme  liittymällä kannatusrenkaaseemme tästä.

Tue taloudellisesti
Juniotyössä tarvitsemme myös taloudellista tukea. Alta löydät kolmen erilaisen lahjoituskohteemme esittelyt sekä linkit lahjan antamista varten. Lahjan voit antaa suoraan myös seuraavilla maksutiedoilla:

Vastaanottaja: Suomen Ev.lut. Kansanlähetys
Tilinumero: Nordea FI83 2070 1800 0283 25, SWIFT/BIC:       NDEAFIHH
Viite (DJJ): 660068000
Viite (yleinen kannatus): 660066154


Juniorityön yleinen kannatus
Kansanlähetys tekee juniorityötä piireissä ja Kansanlähetysopistolla Ryttylässä. Työ vaihtelee alueittain aina DBN-illoista ja leireistä kerhoihin ja kuoroihin. Juniorityön yleisen kannatuksen kautta tulleita varoja käytetään Kansanlähetyksen juniorileirien ja Donkkis Big Night työn mahdollistamiseen sekä muihin juniorityön kuluihin.

Ryhdy juniorityön kuukausilahjoittajaksi tästä.
Anna kertalahjoitus etusivulla tai tämän sivun painikkeella.

Donkki Joka Junnulle – kampanja
Lasten raamatunlukulehti Donkki on osaltaan tuomassa Raamattua tutuksi lapsille yksinkertaisella ja mielenkiintoisella tavalla. Donkki Joka Junnulle eli DJJ-kampanjassa pyrimme levittämään Donkin jokaisen suomalaisen lasten ulottuville. Lehteä jaetaan lapsille ilmaiseksi piirijärjestöjemme, paikallisseurakuntien, koulujen, perheiden ja erilaisten leirien ja tapahtumien kautta. DJJ-tukijana olet kattamassa lehden tekemisestä aiheutuvia kuluja ja mahdollistat lehden leviämisen yhä useamman lapsen käsiin.

Ryhdy DJJ-kuukausilahjoittajaksi tästä.
Anna DJJ-kertalahjoitus tästä.
Tulosta DJJ-tilisiirtolomake tästä.

Mun kielinen Raamattu -projekti
Jumalalla on asiaa jokaiselle ihmiselle maailmassa. Siksi on tärkeää, että kaikilla olisi oma Raamattu sillä kielellä, jota hän itse parhaiten ymmärtää. Bulgariassa millet-turkkilaisten parissa se ei ole aina selvää, siksi haluamme jakaa kaksikielistä Uutta testamenttia.

Tutustu projektiin tästä.