Tue työtämme

Vain aikuisille:

Lahjoita juniorityölleKansanlähetyksen juniorityö tarvitsee tukijoita. Voit tukea työtämme esimerkiksi rukoilemalla, tulemalla talkoolaiseksi tapahtumiimme ja auttamalla taloudellisesti. Tukesi mahdollistaa työn jatkumisen ja auttaa yhä useampia lapsia kuulemaan evankeliumin Jeesuksesta.

Lähetämme tukijoillemme mielellämme muutaman kerran vuodessa tietoa työmme kuulumisista ja rukousaiheista. Uutiskirje on maksuton. Helpoiten saat kirjeemme tämän sivun alareunasta tai liittymällä kannatusrenkaaseemme tästä.

Juniotyössä tarvitsemme myös taloudellista tukea. Alta löydät kahden lahjoituskohteemme esittelyt sekä linkit lahjan antamista varten. Lahjan voit antaa myös seuraavilla maksutiedoilla:

Vastaanottaja: Suomen Ev.lut. Kansanlähetys
Tilinumero: Nordea FI83 2070 1800 0283 25, SWIFT/BIC:       NDEAFIHH
Viite (DJJ): 660068000
Viite (yleinen kannatus): 660066154


Donkki Joka Junnulle – kampanja
Lasten raamatunlukulehti Donkki on osaltaan tuomassa Raamattua tutuksi lapsille yksinkertaisella ja mielenkiintoisella tavalla. Donkki Joka Junnulle eli DJJ-kampanjassa pyrimme levittämään Donkin jokaisen suomalaisen lasten ulottuville. Lehteä jaetaan lapsille ilmaiseksi piirijärjestöjemme, paikallisseurakuntien, koulujen, perheiden ja erilaisten leirien ja tapahtumien kautta. DJJ-tukijana olet kattamassa lehden tekemisestä aiheutuvia kuluja ja mahdollistat lehden leviämisen yhä useamman lapsen käsiin.

Ryhdy DJJ-kuukausilahjoittajaksi tästä.
Anna DJJ-kertalahjoitus tästä.
Tulosta DJJ-tilisiirtolomake tästä.

Juniorityön yleinen kannatus
Kansanlähetys tekee juniorityötä piireissä ja Kansanlähetysopistolla Ryttylässä. Työ vaihtelee alueittain aina DBN-illoista ja leireistä kerhoihin ja kuoroihin. Juniorityön yleisen kannatuksen kautta tulleita varoja käytetään Kansanlähetyksen juniorileirien ja Donkkis Big Night työn mahdollistamiseen sekä muihin juniorityön kuluihin.

Ryhdy juniorityön kuukausilahjoittajaksi tästä.
Anna kertalahjoitus etusivulla tai tämän sivun painikkeella.

Juniorityön ystäväkirjeet:
Kirje junnutyön ystäville S16
Kirje junnutyön ystäville K16