Donkin lähetysleiri 10-12v.

Keväinen lähetysleiri nyt toista kertaa kahdessa ikäryhmässä!

Kuva: IIda Hovi

Milloin: 6.-8.4.2018
Missä: Kansanlähetysopisto, Opistotie 1, Ryttylä
Leirin hinta: 55€ (45€ saman perheen muista lapsista)

Leirin ohjelmassa on luvassa raamattuopetusta, pelejä, laulua, harrastepajoja, iltaohjelmaa, yhdessäoloa, hyvää ruokaa ja paljon muuta kivaa. Leiri alkaa pe 6.4. ilmoittautumisella ja majoittumisella klo 16, jonka jälkeen klo 17.15 on päivällinen.

Sunnuntaina perheet ovat tervetulleita jo klo. 11.30 Lasten lähetysmyyjäisiin, jonka yhteydessä on auki myös lähetysnäyttely ja lähetyspuoti. Klo. 12.-12.45 on tarjolla lounas ja klo. 13 on koko perheen Donkkis kirkko eli jumalanpalvelus ja kahvit. Voit tulla hakemaan lasta myös vasta klo. 14.

ILMOITTAUTUMINEN LEIRILLE TÄSTÄ

ILMOITTAUTUMINEN SU LOUNAALLE TÄSTÄ (12€ aikuinen, 6€ lapsi 5-12v., 0€ lapsi 0-4v. Huom. Ilmoitathan jokaisen ruokailijan erikseen)

Ilmoittauduttuasi saat sähköpostiisi vahvistusviestin leirille pääsystä. Paria viikkoa ennen leiriä saat vielä leirikirjeen, josta löydät tarkempaa tietoa leiristä.

Viime vuoden ikäjako toimi mainiosti ja Donkin lähetysleirin rinnalla järjestetään tänäkin vuonna 13-14 -vuotiaille suunnattu Junnujen lähetysleiri. Leirit toimivat rinnakkain opistomme tiloissa, mutta niillä on eri ohjelmat ja majoitustilat. Sunnuntain lounas ilmoittautuminen on myöskin yhteinen leireillä. Tutustu vanhempien junnujen lähetysleiriin tästä: Junnujen lähetysleiri 13-14v.

Lisätietoja leiristä:
Saara Valtari, Kansanlähetyksen juniorityöntekijä
saara.valtari@sekl.fi ja 0445505847 (Varmimmin arkisin klo 9-16)

Huoltaja huomio!
Tarvitsemme leirillemme aikuisia vapaaehtoisia erilaisiin talkootehtäviin (yövalvonta, tiskaus, siivous ym.) Kansanlähetys tarjoaa majapaikan, ruuan ja yhden lapsen ilmaisen leirin. Mikäli olet kiinnostunut asiasta, niin ota yhteyttä!

Kansanlähetys jäjestää toimintaa myös aikuisille. Katso lisää Kansanlähetyksen tapahtumakalenterista.