Uskon sankarit -leiriopas

Leirimateriaalia seurakunnille

Seurakuntien kesäleirit ovat pian alkamassa. Tiedämme kokemuksesta, että joskus leiriohjelman miettiminen kaiken muun työn ohessa on haastavaa. Siksipä me Donkki-lehdessä saimme idean leirivihkosta, joka voisi olla auttamassa ja helpottamassa leiriohjaajien ja isosten työtä. Haluamme tällä tavoin palvella seurakuntia siinä tärkeässä tehtävässä, jonka Jumala on meille kaikille antanut.

Kesän Donkki-lehden teemana ja siksi myös kesäleirin ja tämän leirivihkon nimenä on ”Uskon sankarit”. Uskon sankaruutta käsitellään raamattuhetkissä monesta eri näkökulmasta erilaisten raamatunhenkilöiden ja todellisen supersankarimme Jeesuksen kautta. Uskonpuhdistuksen juhlavuoden kunniaksi myös (meidän kristittyjen) uskonsankari Martti Luther on leirillä mukana muistuttamassa Raamatun tärkeydestä.

Leirivihkosta löytyy leirien ideoita ja vinkkejä leirin järjestämiseen. Vihkossa neuvotaan, miten ohjaaja voi käyttää Donkki-lehteä ja sen sisältöä monipuolisesti sekä leiriopetuksissa että aktiviteeteissa.

Tutustu leirioppaaseen tästä.

Leiriopas vihkoksi tulostettavaksi tästä.

Nimikyltit voit tulostaa tästä.

Tulosta kaksi puoleisena ja suuntana vaaka, niin saat vihkon. (Tulostimissa saattaa olla erovaisuuksia tarvittavissa asetuksissa.)

Sankareita käsittelevää Donkki-lehteä voit tilata täältä.

Palautetta voi antaa täällä.